Ofte stillede spørgsmål

Når du trykker ‘’gå til kasse’’, med de varer du har lagt i kurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.


Ordrer sendes som udgangspunkt indenfor 1-3 hverdage. Undtagelsen kan være travle perioder, kan der forekomme yderligere forsinkelser – under kampagner, lagersalg, ferie og sygdom.

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Da vi har to fysiske butikker kan nogle varer risikere at blive solgt i en af butikkerne, kort tid efter den er solgt på hjemmesiden. Vi gør hvad vi kan for at undgå det.

Det kan hænde at den bestilte varer er udsolgt, og ordren derfor må annulleres. I dette tilfælde vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt og blive informeret herom.  

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.

Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra marielou.dk

Du har altid 2 års reklamationsret. Dvs. hvis din vare efter et stykke tid, skulle vise sig, at have eksempelvis en fabrikationsfejl, og hvis fejlen ikke er opstået af fejlagtigt brug eller ved almindelig slitage, så kontakter du os på mail (Koge@marie-lou.dk) med et billede af fejlen samt dit ordrenummer, og vi sender dig en gratis returlabel. Herefter sender du varen tilbage til os, hvor vi vurderer om det er en gyldig reklamation – og i givet fald om den kan repareres, eller ombyttes. Er dette ikke muligt, vil pengene blive refunderet i stedet. Kan reklamationen ikke godkendes vil du få varen retur.

VIGTIGT: Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499,- til den nærmeste pakkeshop i hele Danmark

Ordrer på under 499,- vil blive opkrævet en fragt, som ligger på 45,- 

Skulle du fortryde dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af din ordre, til at returnere den til os. Du kan vælge, at sende den til vores lageradresse, eller komme personligt forbi vores butik i enten Køge eller Næstved.

BRUG VORES RETURPORTAL:

https://return.shipmondo.com/marie-lou-retur

Hvis du mod forventning har modtaget en forkert fremsendt vare fra os, bedes du kontakte os, inden du sender retur. 

Hvis du returnere ved at nægte modtagelse af pakken, eller undlader at afhente pakken hos GLS eller Postnord, fratrækker vi kr. 50,- fra returbeløbet. 

Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som ved modtagelsen. Hvis du f.eks. har modtaget en skotøjsæske, bedes du pakke den ind og ikke skrive, eller tape direkte på den, så den bliver ødelagt. Hvis dette er tilfældet vil der blive fratrukket 10% af varens pris ved refundering. Du betaler selv for returfragt, men kan benytte dig af vores billige returlabel som er med tracking nummer.

Vi behandler typisk din returpakke indenfor 1 uge, hvor beløbet vil blive tilbageført til det anvendte betalingskort ved købet, og du vil i den forbindelse modtage en email fra os. I travle perioder kan der gå op til 14 dage. 

OBS! Husk at sende din gratis gave med (hvis du har deltaget i en kampagne og fået en), de er ofte købsbetinget

Ved ønske om ombytning til anden vare, skal du selv foretage en ny bestilling på webshoppen. Du skal selv stå for retur omkostningerne. 

Returadresse: 

Marie-lou.dk 

Nørregade 18

4600 Køge

Hvis du sender pakken fra et land udenfor EU er det vigtigt, at du skriver vores CVR nummer (27738958) udenpå pakken, samt noterer at det er retur-varer. Ellers bliver pakken pålagt told og vil blive returneret til dig af det danske toldvæsen. 

Når du handler med marie-lou.dk på vores webshop accepterer du, at en endelig købsaftale først indgås, når en medarbejder hos Marie-lou.dk har behandlet din ordre. Marie-lou.dk har derfor til hver en tid ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris, er umulig at fremskaffe eller af andre årsager. 

Marie-Lou l/S

Nørregade 18

4600 Køge

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, December
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Return To Shop

Tilføj note Rediger ordrenotat
Tilføj gaveindpakning
Anslået leveringstid
Tilføj en rabatkode

Anslået leveringstid

Vil du tilføje en gaveindpakning? Kun

Tilføj gaveindpakning

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen